Aangekomen
Blijf op de hoogte en volg Niels
23 November 2006 | Panama, Panama-stad
Nou een lange reis ben ik veilig in Panama aangekomen. Wat een veiligheidstoestanden tegenwoordig op het vliegveld. Eerst op Schiphol een kartier een kruisverhoor ondergaan: waarom ga je daarheen? wie heeft je ticket betaald? etc.
Maar oke, we zijn er gekomen. Het is hier lekker broeierig warm. Het doet precies denken aan Suriname, wat dat betreft. Vandaag heb ik het oude centrum van de stad bekenen. Morgen ben ik van plan het panamakanaal te bezoeken en een natuurpark hier in de buurt. Als alles volgens planning verloopt vlieg ik zaterdag met een klien vliegtuigje naar Bocas del Toro, aan de Caraibische kust.
Overigens heb ik vandaag mijn eerst overval meegemaakt, maar ik ben er ongeschonden uitgekomen en heb alles nog, gelukkig!
Goed, dat was het voor nu. Tot de volgende keer.
Niels
24 November 2006 - 08:11
Kim:
Zo, de kop is eraf...en hoe! Een leven gered en ondertussen overvallen worden, dat heeft de toon gezet! Heel veel plezier!!! -
24 November 2006 - 11:16
Annep En Arjan:
ehmmm nile...voor de thuisblijvers niet écht geruststellende berichten...!Pas je goed op? Geniet ervan en wij lezen mee. Alhier uiteraard nog geen spannende overvalverhalen meegemaakt (of vind je een lekke band shocking??)
x -
24 November 2006 - 13:13
Petra En Monique:
Heej Niels, goed te zien dat je d'r heelhuids vanaf gekomen bent... Wat was het voor een overval? Overvallen door de hitte, vrouwelijk schoon of van die echte boeven?!
Onze pc snort rustig door as ever, dus echt iets boeiends is niet toe te voegen door ons.. Have fun! -
24 November 2006 - 15:57
Je Zus(je):
heey niels doe je voorzichtig......? -
25 November 2006 - 14:23
Saar:
Wow dat klinkt eng! Iets meer details..? -
27 November 2006 - 16:30
Anne:
Hee niels dat is toch niet leuk om dat zo tussen neus en lippen te vertellen... er worden nu echt wel wat meer details verwacht. Wel goed te horen dat het verder allemaal goed gaat. hier nog steeds lekker warm voor de tijd van het jaar, dus nog geen sneeuw gemist hoor, wees maar niet bang.
liefs AnneS -
28 November 2006 - 08:25
Niels En Nicole:
Hoi Niels,
Wat een avonturen meteen alweer. Zo te lezen blijf je er allemaal relaxed onder. Veel plezier verder en geniet van je vrije tijd, want het werkende leven wacht op je bij thuiskomst...!!!
Ben benieuwd naar je verdere verslagen. Groetjes -
28 November 2006 - 16:49
Tim:
ben je ook in de gelegenheid om es wat foto's te uploaden? k zou wel is willen weten hoe het eruit ziet.