Afrika
Door: Niels
Blijf op de hoogte en volg Niels
05 November 2008 | Senegal, Dakar
Het is heerlijk warm weer en lekker chaotisch. Het belangrijkste obstakel is hier natuurlijk weer om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Iedereen probeert van je te profiteren en je dingen te laten kopen die je niet wilt, je mee te nemen naar plaatsen waar je niet heen wilt, etc.
We hebben gister het eiland Gorée voor de kust bekeken. Een klein eiland met koloniale gebouwen. Hiervandaan werden voeger slaven naar Amerika getransporteerd.
Vanmiddag vliegen we door naar Bamako, Mali. Eens kijken hoe het daar is. Daarvan later bericht.
Groeten, Niels
05 November 2008 - 11:50
Niven:
nou niels, laat ze niet van je profiteren ;) geniet ervan en koop maar wat moois in mali, daar lopen mooie kunstenaars rond, die voor ons een habbekrats leuke schilderijen en houtsnijwerk maken (wat je waarschijnlijk niet wilt hebben, zoals de giraffe die wij hebben meegenomen ;)
gr Niven -
05 November 2008 - 15:10
Pieternel:
Voor ik het door heb ben je alweer op reis! Zo te horen goed aangekomen, veel plezier en niet teveel aan laten smeren, maar volgens mij komt dat wel goed. Groeten! -
09 November 2008 - 11:18
A&a:
en zo is-ie weer weg! geniet ervan daar! wij hebben ons eveneens sch-it-ter-ende eiffeltorens laten aansmeren in Parijs...een smachtende blik van een verkoper en we gaan voor de bijl....houd je haaks daar en geniet ervan!
x A&A